Pepp?

Sitter här och kollar på Sound of music och försöker hitta rätta party humöret och nyårskänslan... men det går inte så bra. Sound of music är de ändå som känns som nyår.. Men efter en dusch och lite piff så kanske de kommer. Hoppas på en trevlig kväll iaf och att alla andra får de med :)
Gott Nytt År på er alla!

Äntligen

De var verkligen nära ögat att ja blev utan mina skor som ja drömt om i en vecka...
Kommer till affären och st 38 är slut... blev så ledsen så ja kände för att gråta.
Men skam den som ger sig... pressa på en 37 och den satt ju fan bättre än 38:an :D
Kommer säkert att få ont och kanske nån stukning här och där men de får man leva med ;)
Mina älsklingar <3

Juldagen!

Fy fan va kul de va igår... party på högsta nivå vill ja lova..
Dansa som en galning och ja vill inte veta hur de såg ut vissa stunder :D
Men har fått höra från en säker källa att man såg ganska sexig ut iaf... ;)
Shotten satte sig ganska fint ;)
Lite bilder från den grymma kvällen!

Kyla, Skor och en snäll våg :D

Har nu fått order om att skriva om nått posetivt så ja får väl göra de..
Dagen har spenderats i Örebro med Jonas.. Passade på att träffa Ellen en snabbis så klart, mycket trevligt. Köpte den sista julklappen till mamma och lite alkohol till mig själv ;)
Men dagen var ju inte helt posetiv; ja hittade ett par skor som var så jävla snygga men dom ligger över min vanliga pris klass så jag bestämde mig för att tänka över de noga och sen ev köpa dom på internet...
Dåligt beslut!
Nu när ja kommer hem och ska kolla på dom igen så finns dom ju inte på internet.. så jävla surt.. och självklart så vill ja ju ha dom :(
Men men livet är inte lätt.. men de börjar visst ja bli ;) Vågen som låg och väntade på mig på ikea var väldigt snäll mot mig :) Toppen!
Kan ju tillägga att de var ca 25-26 minus ute.. inte skönt!
Hejsvejs :D

Deppigt värre!

Just nu är livet inte vad man hade önskat.. Börjar falla tillbaka i gamla mönster och de är inte bra, och inte vad ja vill.
Jag är verkligen en person som behöver sällskap.. Tycker inte om att vara själv.. och speciellt inte att sova själv.
Att gå och lägga mig ensam är bland det värsta ja vet..
Och det är då ja tänker för mycket och blir aningens deprimerad.
Allt är en ända ond cirkel som inte går att bryta..

"You se me smile but deep inside i cry"

I Rock!

Fy fan vad ja är bra.. Ja är ingen expert på datorer men ändå så lyckades ja ändra utseendet på min blogg..
I ROCK!

Jaa!

Idag har de varit en helt okej dag. Började med att försova mig precis som i går men jag han möta Tina iaf. Sen bar de av ner till Ungdomstorget för sista gången.. Och fan så skönt säger ja bara. Fick reda på att praktiken tar slut redan på Måndag :D så nu slipper ja gå på alla dessa möten och praktiken som ja inte har fått ut så speciellt mycket av.. 3 månader har äntligen passerat. Och förhoppningsvis kommer ja få gå en 2 månaders utbildning/ kurs inom serviceyrken i januari. Vet inte än om ja kommer med men ja har iaf anmält mig. Hoppas hoppas :D

Sen blev de en sväng på stan med Mammi för att handla dom sista klapparna. Och sen blev vi bjudna på fika av brors sambo :) mycket trevligt.
Så ja det blev en helt okej dag ändå.

Och ja nu sitter man här och mår lite illa efter att ha ätit en hemmagjord hamburgare och upptäckt lite för sent att de var mögel på brödet. :/ Så resten av kvällen kommer spenderas i soffan. Kanske med en kopp te senare.

Ha en trevlig kväll allesammans :)

Hej

Vem är då jag?
Jo.. Jag är Lisa. En omtänksam person som alltid är glad, skämtar om allt och är med på dom mest galna saker som vänner hittar på. Eller det är den jag var förut..
Efter att ett 2 år långt och lyckligt förhållande plötsligt tog slut (de var inte jag som gjorde slut) har mitt liv raserat.. Jag blev helt förkrossad och har de senaste året i princip legat på soffan och ältat de som hänt. En tid var de så pass illa att ja verkligen inte ville leva men gjorde lyckligtvis inte något mer än tänkte...
Idag är jag på god väg till att bli den jag var innan mitt förhållande men jag har fortfarande lång väg kvar.

Jag kan inte se något posetivt med de som hänt, har verkligen varit helvetets år för mig. Så med denna blogg är tanken att ja ska dokumentera mina framsteg till ett bättre liv på alla sätt. Träning och hälsa, kärlek, och allmänt välmående. Det är vad jag ska inleda det nya året med.. Att fokusera på mig själv.

Okej det finns en posetiv sak med allt.. Jag gick ner i vikt ca 10 kilo men alldeles för fort.. Så huden är inte lika fast i dag som den en gång va så det är något som ska åtgärdas med att fylla ut med lite muskler istället.

Nej nu måste jag sova, får fortsätta en annan dag..

Godnatt på er alla <3
Stay strong!

me

Ja det här är då jag :)


Mer om vem jag är kommer med tiden!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0